امروز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۵:۲۰

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

شما اینجا هستید |

صفحه اصلی » شهید کریم کرمی » سایر آثار شهید » معرفی فجرآفرینان (۵)

شهریور ۹, ۱۴۰۰ تاریخ انتشار

صلواتنویسنده

8811کد مطلب

687تعداد نمایش

بدون دیدگاهتعداد نظرات

معرفی فجرآفرینان (۵)

معرفی فجرآفرینان (۵)

زندگی نامه

نوید شاهد – انقلاب اسلامی ایران اگر چه هر روز مورد توطئه و دشمنی بسیاری، در داخل و خارج قرار می‌گیرد، اما به برکت خون پاکبازانی که این انقلاب را به ثمر رساندند، همواره سربلند از فتنه‌ها و ناملایمات بیرون آمده است. به مناسبت گرامیداشت دهه فجر و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، قسمت پنجم معرفی شهدای فجرآفرین تقدیم مخاطبان می‌شود.

معرفی فجرآفرینان (5)

به گزارش نوید شاهد شهرستان‌های استان تهران: نهضتی که امام خمینی پرچمدار و پایه گذار آن بود، توانست در روز ۲۲ بهمن غبار از چهره اسلام زدوده و سیمای حقیقی آن را پس از ۱۴ قرن به جهان تشنه عدالت بنمایاند. به همین دلیل است که انقلاب اسلامی ایران در جهان اسلام به عنوان «انقلاب امام خمینی» شناخته شده است. در این گزارش با چند تن از شهدای فجرآفرین شهرستان‌های استان تهران آشنا می‌شوید:

شهید محمدرضا غنیمتی، یادگار «محمدعلی» و «صغرا» یکم تیرماه سال ۱۳۵۱در شهرستان تهران چشم به جهان گشود. این شهید گرانقدر بیست و دوم بهمن ماه سال ۱۳۵۷در زادگاهش توسط عوامل رژیم شاهنشاهي بر اثر اصابت گلوله به سر به شهادت رسید. پیکر وي را در بهشت زهراي همان شهرستان به خاک سپردند.

شهید اکبر فخاری، یادگار «عباس» و «زهرا» بیستم مرداد ماه سال ۱۳۲۷در شهرستان ري به دنیا آمد. وی تا پایان دوره ابتدایي درس خواند. کشتي‌گیر و تراشکار بود. ســال  ۱۳۵۱ازدواج کرد و صاحب یک پسر و یک دختر شد. این شهید گرانقدر بیست و دوم بهمن ماه سال ۱۳۵۷در زادگاهش هنگام شرکت در تظاهرات علیه رژیم شاهنشاهي بر اثر اصابت گلوله به پهلو به شهادت رسید. پیکر وي را در بهشت‌زهراي شهرستان تهران به خاک سپردند. او را علي‌اکبر نیز مي‌نامیدند.

شهید رسول نجفی، یادگار «عباس» و «جهان» پنجم آذر ماه سال ۱۳۳۷در شهرستان همدان چشــم به جهان گشود. وی تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. کارمند بود. این شهید گرانقدر بیست و دوم بهمن ماه سال ۱۳۵۷در پادگان جي تهران هنگام تظاهرات علیه رژیم شاهنشاهي بر اثر اصابت گلوله به سر به شهادت رسید. پیکرش را در بهشت زهراي همان شهرستان به خاک سپردند.

شهید الله قلی قدمی، یادگار «قدمعلي» و «لیلاخانم» دوم مهرماه سال ۱۳۳۳ در شهرستان فیروزکوه دیده به جهان گشــود. وی در حد دوره ابتدایي درس خواند. کارگر بود. ازدواج کرد. این شهید گرانقدر بیست و یکم بهمن ماه سال،۱۳۵۷در تهران توسط عوامل رژیم شاهنشاهي بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. پیکر او را در گلزار شهداي روستاي مهن تابعه زادگاهش به خاک سپردند.

شهید کریم کرمی، یادگار «قاسم» و «مریم» بیست و هشتم فروردین ماه سال ۱۳۳۵در شهرستان نوشهر به دنیا آمد. وی تا پایان دوره متوسطه در رشته علوم طبیعي درس خواند و دیپلم گرفت. همافر ســوم نیــروي هوایي ارتش بود. این شهید گرانقدر بیست و دوم بهمن ماه سال ۱۳۵۷در شهرستان ري هنگام تظاهرات علیه رژیم شاهنشاهي بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. مزار وي در بهشت زهراي شهرستان تهران واقع است.

شهید احمد کشاورز شیرازی مسلمان، یادگار «یوسف» و «اعظم» پنجم ماه سال۱۳۱۰در آبادان به دنیا آمدوی در حد دوره ابتدایي درس خواند. راننده بود. ســال  ۱۳۳۶ازدواج کرد و صاحب سه پسر و سه دختر شد. این شهید گرانقدر بیست و هشتم آبان ماه سال ۱۳۵۷ در زادگاهش بر اثر آتش سـوزي سینمارکس به شهادت رسید. مزار وي در همان شهرستان قرار دارد.

شهید علی کوهی‌نژاد، یادگار «شعبانعلي» و «صدیقه» سیزدهم مهرماه سال۱۳۳۴ در شهرستان ري به دنیا آمد. وی تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. جوشکاري مي‌کرد. این شهید گرانقدر هجدهم دي ماه سال۱۳۵۷در زادگاهش هنگام تظاهرات علیه رژیم شاهنشاهي بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. پیکر او را در بهشت زهراي شهرستان تهران به خاک سپردند.

شهید کاوه گل‌افشاری، یادگار «حسن» و «صغرا» هجدهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۳۸در شهرستان ري دیده به جهان گشود. وی تا سوم متوسطه در رشته اقتصاد درس خواند. تراشکاري مي‌کرد. این شهید گرانقدر بیست و دوم بهمن ماه سال ۱۳۵۷در زادگاهش هنگام شرکت در تظاهرات علیه رژیم شاهنشاهي بر اثر اصابت گلوله به ســر به شهادت رسید. مزار وي در بهشت زهراي شهرستان تهران واقع است.

شهید ابوالفتح گل‌عباسی، یادگار «غلامرضا» و «معصومه» سوم تیر ماه سال ۱۳۳۹در شهرستان ورامین دیده به جهان گشود. وی دانشجوي سال دوم در رشته تربیت معلم بـود. این شهید گرانقدر دوم آبان ماه سال۱۳۵۷در زادگاهش هنگام آتش سوزي در دبیرستان توسط عوامل رژیم شاهنشاهي بر اثر ســوختگي به شهادت رسید. مزار وي در شاه‌حسین همان شهرستان قرار دارد.

شهید حسین محبی، یادگار «محمدعلي» و «زیور» یکم مهر ماه سال ۱۳۳۶در شهرستان قزوین دیده به جهان گشود. وی تا پایان دوره ابتدایي درس خواند. در کارخانه کارگري مي‌کرد. ســرباز ارتش بود. این شهید گرانقدر بیست و دوم بهمن  ماه سال ۱۳۵۷در پادگان دانشکده افسري تهران هنگام تظاهرات علیه رژیم شاهنشاهي بر اثر اصابت گلوله به سینه و قلب به شهادت رسید. مزار وي در گلزار شهداي شهرستان بوئین‌زهرا واقع است.

انتهای پیام/

منبع: نویدشاهد

بدون دیدگاه

تعداد نظرات در انتظار تائيد : 82

نظر شما در مورد این اثر چیست دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید .